Over mijn leven is ok

In de media

Hier lees je verschillende interviews die ik in de loop van de jaren heb gegeven. Klik op de foto’s of links om het hele artikel te lezen.

Artikelen en interviews

Rouwen om je huisdier

EVA | 9 januari 2019

Podcasts

In de podcast ‘Willen jullie geen kinderen?’ doorbreekt presentator Anne-Mar Zwart het taboe op praten over een kinderwens. Ze deelt welke emotionele en intensieve periode er voorafging aan haar eigen zwangerschap en gaat in gesprek met (ervarings)deskundigen. Daarnaast onderzoekt Anne-Mar of haar gevoel klopt dat steeds meer stellen medische hulp nodig hebben bij zwanger worden. En ze vraagt zich af; zou ze dit hele traject opnieuw ingaan voor een tweede kindje? Onder andere aan aflevering 3 en 6 leverde ik een bijdrage. 

Met Marije van de Berg van de Podcast Klare Liefdestaal heb ik een 

3-delige serie opgenomen over ongewenste kinderloosheid. Een aanrader om aan je omgeving te sturen! 

Twee vrouwen in de veertig, met elkaar in gesprek over leven zonder kinderen. Liesbeth als bonusmoeder en Jorien die nooit moeder is geworden.

Televisie

 

Voor de EO werkte ik mee aan het programma Diep waarin Joy Wielkens op zoek gaat naar hoe ze haar losbestemming los moet laten. Ze heeft al zo lang een kinderwens, maar het wordt steeds duidelijker dat dit misschien wel nooit gaat gebeuren. Hoe kan ze daar vrede in vinden?

Bekijk hier de trailer van de uitzending:

Uitgelicht Analyse van Family 7

In gesprek over medisch ethische dilemma’s met fertiliteitsarts Suzanne van der Velden van Fertilicare