Contact

Wil je een afspraak maken of ben je op zoek naar meer informatie over hoe ik je kan ondersteunen? Neem dan gerust contact met me op. Je kunt hieronder een bericht versturen!

Bericht versturen

  Email

  info@mijnlevenisok.nl

  Openingstijden

  09:00 - 17:00 (Ma-Vrij)

  Adres

  Schelluinsestraat 6
  4203 NL Gorinchem

  Veel gestelde vragen

  Q. Wordt coaching vergoed?

  Nee, coaching wordt in de meeste gevallen niet vergoed. Met verzekeraar Pro-Life heb ik een overeenkomst dat, voor aanvullend verzekerden, er wel een vergoeding is. Sommige werkgevers hebben een budget per medewerker waaruit coaching vergoed kan worden. 

  Q. Kan coaching niet goedkoper?

  Ik hanteer hele redelijke tarieven. Om jou goed en professioneel te begeleiden heb ik veel geïnvesteerd in opleidingen en dat blijf ik ook doen. Daarnaast moet ik als ondernemer BTW afdragen, inkomstenbelasting betalen, mijn eigen verzekeringen betalen én pensioen opbouwen. En uiteraard wil ik er ook nog een inkomen uithalen. 

  Q. Rouwen mannen en vrouwen verschillend?

  Mooie vraag! Je kunt het niet helemaal zo zwart/wit zien, maar globaal is er onderscheid te maken in mensen die instrumenteel rouwen (veel met hun hoofd, meer denken dan voelen) en mensen die intuïtief rouwen (veel met gevoel en minder denken). Mannen vallen (over het algemeen) in de eerste categorie en vrouwen in de tweede. 

  Q. Spreek je ook op evenementen?

  Ja hoor, ik ben graag bereid om mee te werken aan een mooi event. Een vrouwen-avond, een thema-avond of iets geheel anders. Ik denk graag met je mee. 

  AANGESLOTEN BIJ